اطلاعیه شماره 1: قابل توجه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت مصاحبه علمی آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1401

سلام

با آرزوی موفقیت، به اطلاع کلیه معرفی­ شدگان چند برابر ظرفیت آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1401 رشته­ های مختلف این دانشگاه می­ رساند ثبت نام غیرحضوری و بارگذاری مدارک برای شرکت در جلسه مصاحبه علمی طی روزهای شنبه مورخ 7 خرداد ماه تا روز سه شنبه مورخ 10 خرداد ماه 1401 انجام خواهد شد. اطلاعیه ­های تکمیلی و جزئیات ثبت نام الکترونیکی مصاحبه به زودی از طریق همین تارنما در اختیار شما عزیزان قرار خواهد گرفت.

یادآور می­ شود برنامه زمانی برگزاری مصاحبه در کد رشته محل­ های این دانشگاه منطبق با برنامه زمانی اعلام شده از طرف سازمان سنجش آموزش کشور خواهد بود. لازم است داوطلبان گرامی جهت اطلاع دقیق از جزئیات زمان و نحوه برگزاری جلسات مصاحبه و مدارک مورد نیاز دانشکده (پس از تکمیل ثبت نام غیرحضوری در زمان مقرر) به تارنمای دانشکده مربوطه مراجعه نمایند.

مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه

سی و یکم اردیبهشت ماه 1401