دیدار و گفتگو با آقای پروفسور تقی العبدوانی، ریاست دانشگاه خلیج و شهر نانو عمان به دعوت دانشگاه
به دعوت دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی به نمایندگی از کنسرسیوم پنج دانشگاه برتر صنعتی کشور UT5، آقای پروفسور تقی العدوانی، ریاست دانشگاه خلیج و شهر نانو عمان در تاریخ چهارشنبه دوم مهرماه 1399 از دانشگاه بازدید و با مسئولین دانشگاه، و جمعی از اعضای هیات علمی و متخصصین دانشگاه دیدار و گفتگو نمودند.
در این نشست ضمن معرفی توانمندی های علمی دو طرف و تاکید بر گسترش فعالیت های مشترک، مقرر شد با تنظیم و مبادله تفاهم نامه، زمینه گسترش فعالیت های مشترک در پروژه های پژوهشی و برنامه های آموزشی مشترک در شهر نانو کشور عمان فراهم گردد. همچنین نیاز به توانمندی دانشگاه در خصوص آموزش مهارت های حرفه ای لازم و همکاری در مرکز توسعه فناوری دو دانشگاه مورد تفاهم قرار گرفت. امید است با پیگیری موارد آغز شده در این نشست توسعه ای آموزشی، پژوهشی و فناوری را در حوزه های مورد دو طرف به خصوص فناوری نانو شاهد باشیم.
Prof. Taqi Al-Abdwani, President of Gulf University and Nano City of Oman, visit to KNTU
By invitation of K. N. Toosi University of Technology (KNTU), as a representative of the top five technological universities consortium in Iran UT5, Prof. Taqi Al-Abdwani, President of Gulf University and Nano City of Oman, payed a visit to KNTU on Wednesday Sept. 23, 2020. In this visit he had a meeting with university officials, and some of faculty members to promote bilateral collaboration between two countries.
In this meeting, the potentials and interest of two sides are discussed, and it is agreed to sign and exchange an MoU between two universities to further expand joint collaborations in the fiilds of education and research. This MoU enables the rese
تاریخ:
1399/07/05
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

آدرس پست الكترونيكي شما
توضيحات
كد امنيت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.