به گزارش «صنعت کار» رییس دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسى بیان کرد:بدنبال هم افزایى ارتباط دانشگاه و صنعت هستیم
رییس دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسى بیان کرد: در شرایط فعلى با توان هرچه بیشتر باید نیاز داخلى را تامین کنیم.

به گزارش صنعت کار، یزدان دوست در آیین افتتاح پروژه بومى سازى و ساخت شبیه ساز رانندگى دامپتراک، اظهار کرد: دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسى با قدمت طولانى مفتخر است که در میان 13 دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسى برتر کشور قرار دارد.

وى تصریح کرد: خوشبختانه توفیقات علمى دانشگاه چشمگیر است و در همین زمینه با دانشگاه هاى صنعتى اصفهان، امیرکبیر و علم و صنعت کنسرسیومى تشکیل داده ایم.

یزدان دوست اظهار کرد: به عنوان دانشگاه به بحث کاربرد علم و پژوهش در جامعه نگاه ویژه داشته ایم.

رییس دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسى بیان کرد: دانش آموختگان این صنعت ارتباط بسیارى با بخش صنعت دارند. درواقع ما به دنبال هم افزایى ارتباط صنعت و دانشگاه هستیم. راه دیگرى براى ما وجود ندارد ما باید به هر روشى که امکان پذیر بوده و با توان بالا نیاز خود را تامین کنیم.

یزدان دوست اضافه کرد: از دیگر اقدامات موثر ما در بحران کرونا و در ایام نوروز مربوط به دانشگاه شیمی است که با فعالیت همکاران موفق به سنتز و تولید فاویپیراویر شدیم.

به گفته وی، دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسى بدنبال راه اندازى یک دانشکده براى همکارى بیشتر با بخش صنعت است.

1399/07/01
منبع: