کسب رتبه های برتر کنکور کارشناسی ارشد توسط دانشجویان دانشگاه در کنکور سال 1399
از 10 نفر رتبه اول کنکور کارشناسی ارشد مهندسی عمران، 6 نفر از دانش آموختگان مقطع کارشناسی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی می باشند.
دکتر سعید صبوری رئیس دانشکده مهندسی عمران در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت: سطح آموزش در دانشکده عمران دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی به گونه ای است که در رقابت با دیگر دانشگاه های تهران هر سال شاهد رتبه های شاخص المپیاد مهندسی عمران، رتبه های برتر در مقاطع تحصیلات تکمیلی و همچنین افتخار آفرینی دانش آموختگان در داخل و خارج از کشور هستیم.
دکتر صبوری گفت، دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی با حضور اعضای هیات علمی با انگیزه و توانمند و تلاش و کوشش دانشجویان در مقاطع مختلف به یکی از بهترین دانشکده های مهندسی عمران در سطح کشور و بین المللی تبدیل شده است.
در جدیدترین ارزیابی میتوان به نتایج درخشان کنکور کارشناسی ارشد سال 1399 اشاره کرد، به گونه ای که از 10 نفر اول کنکور امسال علی صاحب الزمانی رتبه1،
محمد تاجیک رتبه2،
امیررضا معصومی حاجی آقا رتبه5،
محمد شاکریان رتبه6،
سپهر سلیمان پور رتبه8 و پوریا عسگری رتبه10،
از دانش اموختگان مقطع کارشناسی این دانشکده می باشند.

1399/06/16
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

آدرس پست الكترونيكي شما
كد امنيت